Baby-Safe i-Size Base gyermekülés rögzítő

Baby-Safe i-Size Base gyermekülés rögzítő
Baby-Safe i-Size Base gyermekülés rögzítőBaby-Safe i-Size Base gyermekülés rögzítőBaby-Safe i-Size Base gyermekülés rögzítőBaby-Safe i-Size Base gyermekülés rögzítő
Ft57,900Ft49,990Ft57,900Ft49990
2020-10-28Ár hűségpontokban: 49990
A Baby-Safe i-Size Base segítségével egyszerűen tudja rögzíteni és eltávolítani a gyermekülést az autójából egy egyszerű kattintással.

Biztonságos és egyszerű rögzítés minden alkalommal
Mivel a Baby-Safe 2 i-Size gyermekülést sokszor kell ki és betenni az autójába, különösen a gyermeke első hónapjaiban, ezért nem mindegy, hogy a gyermekülés autóba történő rögzítése mennyire bonyolult és időigényes. A Baby-Safe i-Size Base-el a gyermekülés rögzítése, eltávolítása hihetetlenül egyszerű és gyors. Csupán egy könnyed mozdulat és gyermekülés biztonságosan rögzítve van, illetve el van távolítva az autójából. Önnek csak a gyermekülést kell mozgatnia, a Baby-Safe i-Size Base az autóban marad, biztonságosan az ISOFIX csatlakozási pontokhoz rögzítve, mindadig amíg szüksége van rá. A Baby-Safe i-Size Base megmutatja, hogy helyesen van-e rögzítve a gyermekülés az alapra, így minden utazás során maximális biztonságban tudhatja a gyermekét.

Egyszerű tárolás
A támasztóláb összecsukható, így egészen kis helyen tárolható ha nincs rá szükség az autóban.


ISOFIX rendszerű rögzítés
A Baby-Safe i-Size Base ISOFIX karokkal csatlakozik az autó ISOFIX rögzítési pontjaihoz. Ha az ISOFIX csatlakozók be vannak kapcsolva, akkor az tökéletesen merev kapcsolatot létesít a gépkocsival, és ez megakadályozza, hogy a gyermekülés felemelkedjen ütközés esetén.


Állítható magasságú láb
A támasztóláb extra stabilitást biztosít a Baby-Safe i-Size Base-nek. Ennek segítségével megszüntetheti a gyermekülés mininmális mozgását is, így még nagyobb biztonságban tudhatja a gyermekét. A támasztólábnak szilárdan, mereven kell rögzítve lennie a gépkocsi padlójához.


Díjak:

 

Írjon vélemény

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Rossz